Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 februari 2017

Sanex Zero% lanceert nieuwe douche- en deodorantproducten, goed voor de huid en beter voor het milieu

Aanraking en lichamelijk contact is voor de mens erg belangrijk; het houdt ons in leven. Een aanraking maakt ons vrolijk, vermindert stress, vergroot ons zelfvertrouwen en geeft het gevoel van geliefd zijn. De huid is een bijzonder orgaan waar decennia lang aandacht aan wordt besteed. Hoe voorkom je rimpels? Wat zijn de beste huidverzorgingsproducten? Hoe vaak en wanneer smeer je een factor? Maar hoe zit het met de ingrediënten? Sanex Zero% lanceert nieuwe douche- en deodorantproducten; nu met nóg minder ingrediënten en een betere werking. Dit meldt Sanex in een persbericht aan Careality.

Sanex Zero% heeft preventieve oplossingen voor het behoud van een gezonde huid. Het merk biedt een reeks aan producten die geschikt zijn voor de hele familie. De producten van Sanex Zero% kenmerken zich door de beperkte ingrediëntenlijst; alleen de essentiële ingrediënten om de huid gezond te houden, worden opgenomen in de formule. Sanex Zero% minimaliseert het risico op allergische reacties door vanaf 2017 alle Zero% geuren te herformuleren, zodat alle mogelijke allergenen die de huid aantasten, geëlimineerd worden. Ook zijn de verpakking van het merk eco-vriendelijker door de milde en biologische afbreekbare formule. Niet alleen zorgt Sanex Zero% voor een mooie huid, maar ook voor een mooie wereld!

NIEUW | Zero% Compressed Deodorants
De nieuwe compressed deodorant van Sanex Zero% bevat dezelfde hoeveelheid verzorging in een kleiner formaat waardoor je er even lang gebruik van kan maken. Deze zachte en fijne spray voelt aangenaam aan op de huid en geeft tot wel 48 uur bescherming. Daarnaast is de deodorant vrij van alcohol, parabenen en aluminium chloorhydraat en bevat ook geen allergenen die een allergische reactie kunnen opwekken. Het product is daarom geschikt en ideaal voor iedereen. Door het kleinere formaat is de deodorant ook praktisch om mee te nemen, zelf in het vliegtuig. De deodorant behoudt het gebruiksduur en is praktisch in het meenemen.

Adviesverkoopprijs: € 3,79.

NIEUW | Sanex Zero% 0% Parfum Deodorant Roller
De nieuwe Sanex Zero% 0% Parfum Deodorant Roller is een meer natuurlijke en uitermate efficiënte deodorant. De formulering van de roller bevat 0% aluminium chloorhydraat, 0% parabenen en 0% alcohol. De 0% parfum formule in dit product garandeert de afwezigheid van allergene geurstoffen en is geherformuleerd volgens de EU allergenen lijst. De formulering bevat het natuurlijke mineraal Aluin; een natuurlijk werkzaam ingrediënt met sterke antibacteriële eigenschappen voor 24 uur effectieve bescherming.

Adviesverkoopprijs: €2,99.

*toegevoegd aan het bestaande assortiment van de rollers.

Sanex Zero% helpt iedereen dagelijks de huid gezond te houden. Naast de nieuwe Compressed Deodorants en 0% Parfum Deodorant Roller biedt het merk ook 200ml sprays aan en douchegels die de huid verzachten en verzorgen. De douchegels bevatten slechts 10 tot 11 ingrediënten; 10 ingrediënten minder dan de gemiddelde douchegel waardoor Sanex Zero% wederom garandeert dat de producten enkel essentiële ingrediënten bevatten die de huid gezond houden.

Adviesverkoopprijs: €2,99 (250ml) & €4,29 (500ml).

De verpakking van Sanex Zero% is vernieuwd naar een compactere en modernere uitstraling. De producten hebben een fijne werking op de huid terwijl deze tegelijkertijd het milieu respecteren. Het assortiment, bestaande uit deodorant rollers en sprays en douchegel, is compleet geformuleerd volgens de nieuwe EU-richtlijnen waarmee Sanex Zero% een unieke en zeer natuurlijke formulering biedt die de huid beschermt, voedt en verzorgt zonder afbreuk te doen aan de conditie van de huid en het milieu.


Deel dit bericht:


Careality