Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 februari 2017

Etos Zwolle-Diezerstraat is ‘Beste Etos-winkel van Nederland 2017’

Zaterdag 11 februari werd de winnaar van de Etos-Winkelwedstrijd 2016 bekendgemaakt. Dat gebeurde tijdens een speciaal georganiseerde Magic Night, waarbij de medewerkers van de 21 genomineerde winkels aanwezig waren. Na een spectaculaire show van Hans Klok zagen zij hoe algemeen directeur Jan Derek Groenendaal en directeur Retail Operations Peter Zoutendijk het team van Etos Zwolle-Diezerstraat uitriepen tot ‘Beste Etos Winkel 2017’. Het team kreeg een bokaal en een waardecheque voor een teamuitje ter waarde van 2.500 euro. Op de tweede plek eindigde Etos-Station Eindhoven, Etos in Losser werd derde. Zo meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Het juryrapport laat lovende woorden over de Zwolse Etos zien. Er staat onder andere in dat alles in deze winkel klopt, dat klanten er altijd volop inspiratie kunnen opdoen en dat zij op de juiste wijze worden geadviseerd. Het team van Etos-Diezerstraat bestaat uit 12 medewerkers – echte vakidioten, volgens winkelmanager Petra de Haas. “Wij motiveren elkaar, ook via bijvoorbeeld een groepsapp. Daarop worden leuke ideeën gespuid om een presentatie nog aantrekkelijker te maken.”

Winkelwedstrijd
Alle Etos-winkels deden mee aan de Etos-Winkelwedstrijd die in maart 2016 van start ging en op 31 december 2016 eindigde. Mystery shoppers en medewerkers van het Etos-hoofdkantoor beoordeelden de winkels tijdens vier verschillende rondes op diverse aspecten. Dat waren onder andere de deskundigheid en de klantvriendelijkheid van de medewerkers en de totale verzorging van de winkel. Uiteindelijk gingen 21 winkels met de meeste punten door naar de finaleronde, waarin zij werden bezocht door het managementteam van Etos. Deze jury bepaalde welke winkel zich ‘Beste Etos winkel 2017’ mag noemen.


Deel dit bericht:


Careality