Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 februari 2017

Valk Solutions bedankt klanten voor mooi 2016

Met dank aan alle klanten heeft Valk Solutions een mooi jaar 2016 kunnen afsluiten. Men heeft een record van 120 miljoen transacties afgehandeld voor hun klanten. De uptime van de cloud platformen was 100%, ook in de belangrijke december feestmaand. Primera spande de kroon met een piek van maar liefst 800 transacties per minuut. De gemiddelde gemeten klanttevredenheid bedroeg 8,2.
Dit meldt Valk Solutions in hun nieuwsbrief van februari 2017, uitgave 28.

Lopende samenwerkingen zijn opnieuw voor 5 jaar verlengd met Discus, Mitra, Dobey – Faunaland en Cigo – Tabaktief. Valk Solutions heeft 2 nieuwe verticals aangeboord, bouwmarkten en fashion. DGN Retail, onderdeel van Euretco, heeft voor Valk Solutions gekozen. Ook Vrijbuiter en Filou & Friends zijn als nieuwe klanten ingestapt.

De trend van software as a service zet door waarbij diensten per maand worden betaald zodat investerings-
drempels wegvallen. Valk Solutions geeft schaalvoordelen door aan klanten en heeft de tarieven ook in 2016 niet geïndexeerd. De omzet is 7% gestegen door aanwas van nieuwe klanten. De gemiddelde omzet per klant neemt toe door grotere winkels en meer toegevoegde waarde diensten.

Het aantal omnichannel projecten neemt een vlucht, bijvoorbeeld bij Welkoop, AS Watson en The Read Shop. De geïntegreerde mijn winkel webshop en de instore kiosk brengen de voordelen van internet naar de winkelvloer. Realtime triggered CRM ondersteunt relevante marketing campagnes met mooie conversies. En het business intelligence dashboard ontsluit big data voor management analyses.

De artikeldatabank telt inmiddels 16 miljoen artikelen van 1.400 leveranciers. Valk Solutions heeft 107 duizend automatische bestellingen afgehandeld voor hun klanten. Steeds meer leveranciers ondersteunen een digitale pakbon en steeds meer retailers gebruiken voorraadbeheer om de omloopsnelheid te verbeteren in de winkels.

Het personeelsbestand van Valk Solutions telt inmiddels 65 professionals. De teams van developers, software testers, applicatiemanagers, support consultants en service engineers zijn versterkt met nieuwe collega’s. De certificeringen voor informatiebeveiliging ISO 27001, klantvriendelijke dienstverlening ITO en het keurmerk betrouwbaar afrekenen van de Belastingdienst zijn geherauditeerd en verlengd.

Valk Solutions is dankbaar voor het vertrouwen van hun klanten en gaan in 2017 vol energie door op de ingeslagen koers. Hun belangrijkste doel is en blijft om klanten voor de lange termijn zeer tevreden te maken.

 


Deel dit bericht:


Careality