Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 februari 2017

Beppy, tampons zonder touwtje en Comfort Gel glijmiddel

Ongesteld zijn is nooit fijn, maar er zijn momenten dat je menstruatie qua timing extra slecht uitkomt. Bijvoorbeeld als je een middagje naar de sauna of het zwembad wilt, straks tijdens de vakantieperiode of bij bepaalde sporten. Dan wil je misschien liever geen tampons met een zichtbaar touwtje dragen. Het merk Beppy biedt handige tampons zonder touwtjes en voegde tevens de Comfort Gel, een glijmiddel in gelvorm toe aan haar assortiment voor extra plezier in de slaapkamer.

Beppy staat voor BEst Period Personal for You. Het merk produceert vrouwvriendelijke producten die de beruchte tijd van de maand een beetje zorgelozer helpen maken. Dankzij de tampons zonder touwtje kun je doen waar je zin in hebt, ook tijdens je menstruatie. Dus lekker naar de sauna, naar het zwembad of strand, onbezorgd sporten of zelfs vrijen, mocht je daar zin in hebben. Dankzij de Beppy WET tampons zonder touwtje kun je dit nu allemaal veilig en vooral ongehinderd doen.

Huidvriendelijk glijmiddel in gelvorm
Beppy houdt van een plezierig (seks)leven voor vrouwen en biedt binnen het assortiment tevens de Comfort Gel, een huidvriendelijk glijmiddel in gelvorm. Dit product is ontwikkeld op waterbasis zonder parabenen. Dit houdt in dat het gebruik van dit glijmiddel geen negatieve bijeffecten heeft (zoals een stroef gebruik) en het laat de huid volledig intact. Beppy’s Glijmiddel is vaginaal te gebruiken tijdens de seks of voor een intieme massage. Deze transparante, geurloze en vetvrije gel is veilig met condooms te gebruiken (zowel de mannencondooms als het vrouwencondoom Femidom). Beppy Comfort Glijmiddel in Gelvorm is verkrijgbaar in 2 inhoudsmaten van 100 ml en 250 ml.

Distributie, adviesverkoopprijzen en meer informatie:
De Beppy-producten zijn verkrijgbaarbij Trophax-OTC in Zwijndrecht en via de webshop van: www.direct-help.nl

Consumenten advies-verkoopprijzen:
Beppy WET Tampons € 17,95/8 stuks en € 5,50/2 stuks.
Beppy Comfort Gel € 11,95/250 ml. en € 7,95/100 ml.


Deel dit bericht:


Careality