Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 februari 2017

Doe gratis mee met de A.Vogel Lentekuur van 20 t/m 26 maart!

Ja, de lente komt eraan! Tijd om de winter van ons af te schudden en fris en energiek het voorjaar te starten. Hoe? Met de Lentekuur van A.Vogel. Tijdens deze voedingskuur ontdek je in 7 dagen dat gemak en gezond hand in hand gaan en leer je wat de basics zijn van een gezond voedingspatroon.

Snel, simpel en lekker. Dat zijn de sleutel-
woorden van de A.Vogel Lentekuur. Tijdens deze kuurweek ontvang je elke dag een mail met gezond dagmenu, praktische tips en informatieve vlogs om je leefstijl gezonder te maken. Zo ga je fit en energiek de lente in!

De Lentekuur loopt van 20 t/m 26 maart en meedoen is helemaal gratis.
Het enige wat je hoeft te doen? Je voor 17 maart inschrijven via: www.avogel.nl/lentekuur


Deel dit bericht:


Careality