Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 maart 2017

Niet te zuinig genieten onder de douche, met Melkmeisje douche crème

Melkmeisje pakt niet te zuinig uit en trakteert het straatbeeld op reuze samples van de nieuwe douche crème. De samples zijn bevestigd aan billboards en bewijzen door het grote formaat dat ze niet te zuinig genieten onder de douche wel erg serieus nemen én dat werd ook zo ontvangen door de voorbijgangers. Bekijk hier de reacties: https://youtu.be/j4xXzY_47BI

Niet te zuinig zuiver, niet te zuinig verzorgend, niet te zuinig zacht en niet te zuinig voordelig, dat is waar Melkmeisje voor staat. Kortom: niet te zuinig genieten! Naast de badproducten biedt het al meer dan 100 jaar oude huidverzorgingsmerk nu ook een product aan voor onder de douche. De nieuwe douche crème van Melkmeisje is hydraterend, zacht en aantrekkelijk geprijsd. Je kunt kiezen uit 3 volledig parabenenvrije varianten van 250ml: de welbekende Karnemelk variant, waar de badproducten van Melkmeisje bekend om staan, Wilde Roos en Honing. Eenmaal onder de douche laat dit oer-Hollandse product je zeker even niet te zuinig genieten.

Melkmeisje is natuurlijk met haar tijd meegegaan. De royale flacons voor in bad zijn opgefrist en vormen nu samen met de nieuwe douche flacons een mooi assortiment 100% huidvriendelijke en vochtregulerende producten. En dat voel je! Wat is gebleven, is de ambachtelijke manier van zeep maken. Melkmeisje gebruikt natuurlijke ingrediënten, zoals melkproteïnen en katoen extract voor een zachte, zuivere en hydraterende reiniging.

Naast parabenenvrij, zijn de douche crèmes ook kleurstoffen vrij en dermatologisch getest. De douche crèmes zijn verkrijgbaar in de drogisterij.


Deel dit bericht:


Careality