Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
14 maart 2017

NIVEA SUN introduceert een nieuwe generatie zonbescherming tegen vlekken in je kleding

Om je huid ‘s zomers te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van de zon is het belangrijk dat je je goed en regelmatig insmeert met zonbeschermingsproducten. Zonbescherming bevat essentiële UV-filters, echter deze filters hebben als bijkomend effect dat zij gele vlekken in kleding kunnen veroorzaken. 50% van de consumenten heeft dit weleens ervaren (1). NIVEA SUN, de nummer één in zonbescherming wereldwijd, introduceert daarom nu een compleet nieuwe generatie zonbeschermingsproducten met een baan-
brekende formule die niet alleen je huid beschermt tegen de zon, maar ook vlekken in kleding tegengaat (2). De formule is verwerkt in alle NIVEA Protect & Hydrate-producten en een selectie van de NIVEA SUN Kids-producten. Zo geniet je dus maximaal van de zon zonder je zorgen te hoeven maken over vlekken in je kleding. Zo schrijft Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

Verkoopinformatie
De baanbrekende nieuwe formule is gebruikt in alle NIVEA SUN Protect & Hydrate-producten en een selectie van NIVEA SUN Kids-producten. De nieuwe generatie zonbescherming van NIVEA SUN is vanaf week 11 verkrijgbaar bij supermarkten en drogisterijen voor de volgende consumentenadviesprijzen:

  • NIVEA SUN Protect & Hydrate Lotion, SPF 20, 30 en 50+ voor respectievelijk € 13,99, € 14,89 en € 15,79
  • NIVEA SUN Protect & Hydrate Spray, SPF 20, 30 en 50+ voor respectievelijk € 14,45, € 15,35 en € 16,65
  • NIVEA SUN Protect & Hydrate Roll-on SPF 30 voor € 7,45
  • NIVEA SUN Kids Moisturising Lotion SPF 30 voor € 14,89
  • NIVEA SUN Kids Swim & Play Lotion, SPF 50+ voor € 15,35
  • NIVEA SUN Kids Protection Roll-on, SPF 50+ voor € 7,89
  • NIVEA SUN Kids Protection Pocket Size SPF 50+ voor € 6,15

(1) MU Marketing NIVEA. Clementine packaging test – Germany, United Kingdom, Spain, NET per market=325 Quant. by Opinion
(2) Tegen vlekken in je kleding: de innovatieve formule helpt om vlekken die veroorzaakt zijn door de UV filters makkelijker uit te wassen – vergeleken met voorgaande formules.


Deel dit bericht:


Careality