Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 maart 2017

Etos maakt van insmeren een feestje!

We willen je zomerse humeur niet verpesten, maar wist je dat huidkanker een van de meest voorkomende soorten kanker in Nederland is? Om een idee te geven: jaarlijks krijgen ruim 50.000 mensen deze diagnose. Tien jaar geleden was dat ongeveer de helft. Volgens het KWF is huidkanker in veel gevallen een gevolg van
uv-straling. Te veel van deze straling beschadigt huidcellen, in eerste instantie door verbranding (je huid kleurt dan rood) en op langere termijn kan huidkanker het gevolg zijn. Goed en regelmatig insmeren is het advies voor wie verstandig wil zonnen of een andere buitenactiviteit op de agenda heeft staan.

De zomer staat voor de deur! Tijd om je huid goed te beschermen tegen zonnestralen. Etos maakt van insmeren een feestje: in het vernieuwde assortiment zonbescherming vind je producten waarmee je je huid goed en slim beschermt, voor het hele gezin én voor je hele lijf.  En dat voor een heel fijn prijsje. Kom maar op met die zomer!


Deel dit bericht:


Careality