Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 maart 2017

Matean Niël nieuwe Managing Director Aurobindo Pharma B.V.

Aurobindo Pharma B.V. bericht Careality over de aanstelling van Matean Niël als Managing Director van Aurobindo Benelux. Niël zal zijn jarenlange ervaring, uitstekende kennis van de (generieke) farmaceutische industrie op inspirerende wijze inzetten om leiding te geven aan de Benelux organisatie van Aurobindo.

Aurobindo verwacht dat zijn actieve betrokkenheid van grote toegevoegde waarde zal zijn om de toekomstige uitdagende doelstellingen te realiseren en onze klantgerichte visie te optimaliseren.

Matean Niël ziet er naar uit om handelsrelaties bij gelegenheid persoonlijk te ontmoeten en de toegevoegde waarde van Aurobindo voor organisaties toe te lichten.

Aurobindo Benelux bedankt tevens Leo de Haan, terugtredend Managing Director, voor zijn inzet en leiderschap de afgelopen 15 maanden. Leo de Haan heeft besloten zich te gaan concentreren op de uitdagingen in zijn eigen organisatie en zal in de loop van deze maand zijn werkzaamheden overdragen.


Deel dit bericht:


Careality