Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 maart 2017

Nieuw van NIVEA: Oil Pearls douchecrème

Verzorg je huid en verwen je zintuigen met de nieuwe NIVEA Creme Oil Pearls Douchecrèmes. Deze nieuwe douchesensatie combineert de verzorging van twee iconen uit het NIVEA-assortiment: NIVEA Creme Care en NIVEA Natural Oil. De formule, die is verrijkt met de verwennende geuren Kersenbloesem, Lotusbloem en Ylang Ylang, bevat verzorgende olieparels die de huid zijdezacht laten aanvoelen. Dit meldt leverancier Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

Verzorgende olieparels
De NIVEA Creme Oil Pearls-lijn is een combinatie van de hydraterende eigenschappen uit NIVEA Creme Care Douchecrème en NIVEA Natural Oil Doucheolie. De unieke formule van NIVEA Creme Oil Pearls is verrijkt met verzorgende olieparels van zonnebloemolie die oplossen zodra ze in contact komen met de huid. Zonnebloemolie is rijk aan vitamine E en laat geen vettig laagje achter op de huid. Door de toevoeging van arganolie wordt de huid intensief gehydrateerd, waardoor deze direct na het douchen zijdezacht aanvoelt. NIVEA Creme Oil Pearls is verkrijgbaar in drie heerlijke geuren: Kersenbloesem, Lotusbloem en Ylang Ylang.

Prijs en verkrijgbaarheid
NIVEA Creme Oil Pearls zijn vanaf week 14 verkrijgbaar in supermarkt en drogisterij. NIVEA Creme Oil Pearls Ylang Ylang is al vanaf week 12 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. De gehele lijn is verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van € 3,49.


Deel dit bericht:


Careality