Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 maart 2017

Greenland Fruit Emotions voetverzorgingset

De lente is begonnen! Tijd dus om aandacht te besteden aan je voeten. Deze hebben in de winterperiode veel te verduren in de zweterige sokken en warme schoenen. Het is daarom nuttig om je af te vragen of jouw voeten al klaar zijn voor de lente. Kun jij die hippe nieuwe slippers al aan? Om ervoor te zorgen dat je onderdanen er straks op-en-top uitzien, is het verstandig om nu al te beginnen met de juiste voorbereidingen.

De Fruit Emotions voetverzorgingset bestaat uit een scrub, een lotion en een handige scrubhandschoen. De scrub en lotion hebben beiden een heerlijke frisse mint-lavendel geur.

Prijs en verkrijgbaarheid
De tubes hebben een inhoud van 75 ml en zowel de voetscrub als de voetlotion zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Ze bevatten resp. 98 en 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

De Greenland Fruit Emotions voetverzorgingset is verkrijgbaar via www.greenlandbodycare.com en diverse verkooppunten. De consumentenadviesprijs voor de hele set is €17,50. Voor meer informatie kan de consument kijken op www.greenlandbodycare.com of mailen naar info@greenlandbodycare.com.


Deel dit bericht:


Careality