Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 maart 2017

De nieuwe Thursday Plantation EHBO Zalf en EHBO Crème

De zomermaanden en de vakantietijd komen in zicht. Muggensteken, kwallenbeten, schaafplekjes en zonnebrand vragen om effectieve en praktische EHBO-producten die voor deze veel voorkomende ongemakken snel verlichting bieden en die vooral breed kunnen worden ingezet. De nieuwe EHBO Zalf en EHBO Crème van Thursday Plantation op basis van 100% pure, zuivere Australische Tea Tree olie bieden een 100% natuurlijke huidverzorging én een effectieve eerste hulp bij tal van lichamelijke ongemakken. Dit meldt leverancier OTC Medical in een persbericht aan Careality.

Wie op vakantie gaat wil het liefst handige producten meenemen, voor meerdere toepassingen. Eén van de belangrijkste eigenschappen van de 100% pure en natuurzuivere Australische Tea Tree olie die Thursday Plantation gebruikt voor al haar producten, is de reinigende en zuiverende werking die de ontwikkeling van bacteriën helpt remmen. Dit maakt de producten uitzonderlijk geschikt en breed inzetbaar voor de verzorging van de huid bij tal van (zomerse) huidproblemen en andere ongemakken.

Over Thursday Plantation
De oude waterrijke natuurgebieden van het noordelijk subtropische New South Wales zijn het thuishonk van het Australische bedrijf Thursday Plantation. De inheemse bewoners van Australië zijn al duizenden jaren bekend met de heilzame eigenschappen van deze bijzondere olie. In de jaren ’70 timmerde Eric White aan de weg voor de Australische Tea Tree Oil industrie. Hij realiseerde zijn droom in de watergebieden van Bungawalbyn. Dit ligt in het noorden van New South Wales. Na jarenlang hard werken, ijverig onderzoek en lobbyen, tekende hij de pachtovereenkomst. Hiermee was de start van Thursday Plantation als bedrijf, op een donderdag in 1976, een feit.

NIEUW! Thursday Plantation EHBO Zalf en EHBO Crème
De nieuwe Thursday Plantation EHBO Zalf en EHBO Crème zijn ideale producten voor in de komende vakantiekoffers. Beide werken vanuit de natuurlijke antibacteriële kracht van 100% pure Australische Tea Tree Olie om de huid te verzorgen en te verzachten. Beide producten beschermen de huid tegen bacteriën en vuil en ondersteunen het natuurlijke huidherstel. De formules bieden verlichting bij ongemakken zoals muggensteken, kwallenbeten, schaafplekjes of zonnebrand.

De Thursday Plantation EHBO Zalf is ook ideaal voor de behandeling van een droge huid. Zowel de Zalf als de Crème zijn 100% natuurlijk, vegan, dierproefvrij en bevatten geen chemicaliën of extra toevoegingen.

De producten van Thursday Plantation worden op de markt gedistribueerd door OTC Medical B.V. uit Delft.

Consumenten Adviesverkoopprijzen:

  • Thursday Plantation Tea Tree EHBO Zalf € 12,99/50 g.
  • Thursday Plantation Tea Tree EHBO Crème € 14,99/100 g.

Verkrijgbaar vanaf heden bij o.a. Kruidvat, Trekpleister, Etos, DA, DIO en G&W winkels.


Deel dit bericht:


Careality