Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 maart 2017

CARE FOR LIFE benefietavond ‘Night at the Zoo’ was groot succes

Maandag 20 maart 2017 is er een waanzinnig bedrag van € 63.700,00 opgehaald voor CARE FOR LIFE. De benefietavond was daarmee een groot succes.

Gedurende de avond waren we één met de natuur in Koninklijke Burgers’ Zoo, de locatie van de benefietavond. Ruim 150 gasten werden ontvangen te midden van de Bush en men kon een inspirerende wandeling maken door de Ocean voordat de avond werd geopend door Kim Kötter. Naast een mooi welkom van Alex van Hooff, de vierde generatie eigenaar van Burgers’ Zoo, en een prachtige inleiding van de voorzitter van CARE FOR LIFE Duco van Keimpema, deed Rachel Adriaans haar verhaal.

Rachel heeft in 2014 steun gekregen van CARE FOR LIFE. Rachel heeft Ehlers Danlos Syndroom. Deze aandoening veroorzaakt hypermobiliteit in de gewrichten en zorgt ervoor dat ze rolstoel-
gebonden is. Om haar favoriete sport rolstoel-
hockey uit te kunnen oefenen, had ze een speciale rolstoel nodig. De familie van Rachel beschikte niet over de eigen middelen om deze te bekostigen, maar dankzij de bijdrage van CARE FOR LIFE heeft Rachel haar wens in vervulling kunnen brengen. Tijdens de benefietavond vertelde Rachel haar verhaal en konden de gasten uit eerste hand horen wat de hulp van CARE FOR LIFE betekent.

Een biologisch en duurzaam 3-gangendiner volgde samen met spetterende optredens van Leonie Meijer en Berget Lewis. Gedurende de veiling zorgde veilingmeester Stefan Stolk ervoor dat de unieke kavels waaronder een reis naar het Nationaal Park in Nairobi en een rondleiding op de werf van een van ’s werelds beste luxe jachtbouwers Feadship, voor prachtige bedragen werden geveild.

CARE FOR LIFE kijkt terug op een succesvolle avond die in samenwerking met 100%NL Magazine en Burgers’ Zoo tot stand is gekomen. Dankzij alle contributors die zich belangeloos hebben ingezet voor deze avond kon de enorme opbrengst van € 63.700,00 tot stand komen.


Deel dit bericht:


Careality