Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
29 maart 2017

After Bite, verzacht en verkoelt de pijnlijke en jeukende huid van volwassenen en kinderen bij insectensteken

 

De zomertijd is heerlijk, maar brengt helaas ook de nodige ongemakken met zich mee. Insectensteken of -beten of een aanraking met brandnetels en kwallen zijn vaak onvermijdelijk. Dan zijn de producten van After Bite Classic en After Bite Kids onmisbare hulpmiddelen die binnen 5 minuten werken. Dit meldt leverancier OTC Medical in een persbericht aan Careality.

After Bite verzacht en verzorgt de huid na insectensteken zoals  muggen, vlooien, mieren, dazen, bijen, horzels, teken en wespen. Ook bij beten of na aanraking met brandnetels, kwallen en soortgelijke, voor de huid irriterende externe factoren, biedt After Bite verzachting, verzorging en verkoeling.

Verlichtende aanstipvloeistof in handige penvorm
After Bite Classic is een vloeistof waarmee de aangedane huid kan worden aangestipt dankzij de handige penvorm (14 ml). After Bite behoort tot de zogenaamde “counterirritants”, oftewel stoffen die de werking van gifstoffen (in dit geval van insecten of kwallen) tegenwerken. De formule bevat ammonium hydrochloride, wat een snelle en effectieve neutralisatie geeft van het gif in de huid.

Binnen 5 minuten verlichting, verkoeling, verzachting én verzorging
Wanneer After Bite Classic binnen 5 minuten na de steek of beet wordt toegepast, worden verschijnselen zoals zwelling, pijn en jeuk aanzienlijk verminderd. De toegevoegde nertsolie in After Bite Classic verzacht de aangetaste huid en voorkomt uitdroging. De beste resultaten worden verkregen door After Bite zo snel mogelijk na het voorval te gebruiken. Wrijf met de pen de gestoken of gebeten plaats enkele seconden stevig in. Herhaal indien gewenst na verloop van tijd. Binnen 5 minuten is het resultaat voelbaar, zodat je weer kunt genieten van al het goede van de zomer!

After Bite Kids
Speciaal voor de gevoelige huid van kinderen is er After Bite Kids. Deze milde formule verzacht en verkoelt de huid bij insectensteken en -beten. After Bite Kids bevat hiervoor natuurlijke ingrediënten zoals eucalyptus- en tea tree olie en aloë vera. After Bite Kids is te gebruiken voor kinderen vanaf de leeftijd van 2 jaar. De inhoud van de handige tube is 20 ml.

Distributie, meer informatie & verkoopprijzen:
De producten van After Bite worden op de markt gedistribueerd door OTC Medical B.V. uit Delft.

Consumenten Adviesverkoopprijzen:

  • After Bite Classic € 5,99/pen14 ml.
  • After Bite Kids € 6,49/tube 20 ml.

De producten van After Bite zijn verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat, Trekpleister, Etos, DA, DIO en G&W winkels.


Deel dit bericht:


Careality