Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
6 april 2017

Vision zonbescherming official supplier van de KNRB & 3 top beachvolleybalteams

Vision – het 3de A-merk in zonbescherming in Nederland – heeft haar supplier-contracten met de Koninklijke Nederlandsche Roeibond en de top beachvolleybalteams wederom verlengd. Bij de beachvolleybalteams gaat het om de duo’s Alexander Brouwer – Robert Meeuwsen, Madelein Meppelink – Sophie van Gestel & Manon Flier – Marleen van Iersel. Dit schrijft distributeur/leverancier Vemedia-Imgroma in een persbericht aan Careality.

Vision zal deze A-sporters allemaal voorzien van Vision zonbescherming, zodat ze tijdens het sporten beschermd zijn tegen de schadelijke invloeden van de zon en zich geen zorgen hoeven te maken over zonverbranding. Verbranding door de zon kan namelijk van grote invloed zijn op hun sportprestaties. En juist op topsportniveau kan dit het verschil maken tussen wel of geen medaille.

En hét verschil hebben ze weten te maken tijdens de Olympische Spelen van 2016 in RIO! Trots op de door hen  behaalde medailles:

  • Goud bij roeien in de lichte dubbeltwee dames
  • Zilver bij roeien in de vrouwen dubbelvier
  • Brons bij roeien in de mannen acht
  • Brons bij het beachvolleybal voor Alexander Brouwer & Robert Meeuwsen

.
Vision is ontzettend trots op de verlengde samenwerking en het vertrouwen van deze topsporters in Vision. Wij wensen hen veel succes voor het komende seizoen met hopelijk veel mooie en onvergetelijke sportprestaties! Dit alles natuurlijk het liefst onder een heerlijk
☀ zonnetje ☀

Directeur Monica Visser van de roeibond: “Onze toproeiers zijn dagelijks heel veel uur op het water. De combinatie wind, water en zon vraagt om een goede bescherming, ook als de zon maar af en toe door de wolken piept. Afgelopen jaren waren de roeiers al erg enthousiast over Vision. Dus we zijn blij dat Vision weer supplier van de bond is geworden.”

“Als sporter wil je altijd het verschil te maken. Soms zit het verschil in kleine details. Dat geldt bijvoorbeeld ook in het gebruik van zonnecrème. Met Vision hebben we het beste van het beste,” aldus een enthousiaste Alexander Brouwer.


Deel dit bericht:


Careality