Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 april 2017

TRIND introduceert BoHo Vibes voorjaar / zomer collectie 2017

Voor het voorjaar / zomer seizoen van 2017 lanceert TRIND de kleurrijke Boho Vibes collectie. Een collectie van 6 verzorgende nagellakken in een gelimiteerde oplage.  De vrolijke en bohemian collectie bevat een prachtige zachtroze, een verrassende lichtgroen, een vrolijke fuchsia, een stoere teal blauw, een klassieke rood met een twist en een zonnige geel. Ga met ons mee op reis naar Ibiza. Met zijn prachtige verborgen baaitjes, de kleurrijke bevolking, de aparte marktjes en winkels, de eeuwenoude stadjes en de relaxte boho sfeer. Zo meldt leverancier Trind in een persbericht aan Careality.

TRIND’s Caring Color nagellakken zijn meer dan Trendy kleuren. Naast het feit dat ze jouw nagels voorzien van een prachtige kleur, worden je nagels tegelijkertijd verzorgd en versterkt. Gebruik voor het beste resultaat de Caring Color nagellakken in combinatie met de TRIND nagelverzorgingsproducten.

Gebruik altijd eerst TRIND Caring Base Coat of TRIND Nail Repair Natural als basis lak. Dit beschermt, voedt (of versterkt) de nagel. Daarnaast voorkom je dat je nagels geel worden. Heb je ribbels op je nagels? Gebruik dan de Ridge Filler als base coat. Vervolgens breng je naar wens een of twee laagjes van je favoriete nagellak aan, laat even drogen en sluit je manicure af met TRIND Caring Top Coat, TRIND Caring Top Coat Matt of met TRIND Nail Brightener (voor een intensere kleur).

De Boho Vibes Collectie is nu beschikbaar via onze webshop: www.trind.com/webshop


Deel dit bericht:


Careality