Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 april 2017

Boek: Wat beweegt jou? Over actief ouder worden

Wie gezond oud wil worden, moet in beweging komen: sporten, wandelen, fietsen of gewoon boodschappen doen – bewegen houdt je actief en vitaal! Dit meldt Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Wat beweegt jou? is geschreven door Olga Commandeur en Ruud Dirkse. Olga is vitaliteitscoach en werd bekend als (olympisch) atlete. Al 18 jaar presenteert zij het tv-programma Nederland in Beweging! Ruud Dirkse is directeur van zorginnovatiebureau DAZ en heeft reeds vier populaire boeken geschreven over dementie. Hij houdt zich op vele manieren bezig met bewegingsgerichte zorg. Beiden zetten zich actief in om ouderen in beweging te houden.

Wat beweegt jou?  gaat over actief ouder worden. Het  bevat eenvoudige beweegoefeningen voor in het leven van alledag, maar ook informatie over voeding, motivatie en de invloed van beweging op de meest voorkomende ouderdomskwalen.

Het boek bevat citaten van zowel ‘gewone’ Nederlanders als bekende Nederlanders: Hans Böhm, Anne-Wil Blankers, Eddy Pieters Graafland, Sjoukje Hooymaayer, Willeke Alberti, Job Cohen en Foppe de Haan. Met een voorwoord van hoogleraar neuropsychologie en schrijver Erik Scherder. 

Voor meer informatie omtrent het boek kunt u terecht op de websites van www.watbeweegtjou.nu en van www.olgacommandeur.nl

Wat beweegt jou?
Auteurs: Olga Commandeur en Ruud Dirkse
ISBN: 9789021565606
Prijs: €24,99
Verschijnt op: 30 mei 2017
Kosmos Uitgevers


Deel dit bericht:


Careality