Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 april 2017

NIEUW: Rio Rosa Mosqueta anti-pollution beautyolie

 

De trend van 2017 in gezichtsverzorging? Anti-pollution. Net als bekende boosdoener UV-straling is ook luchtvervuiling een aanslag op je gezicht. Fijnstofdeeltjes kunnen de huid beschadigen en irritatie, acné en huidveroudering veroorzaken. Je huid verliest haar natuurlijke glans en wordt dof. In Azië, waar veel steden gehuld gaan in dikke lagen smog, zijn anti-pollution crèmes een ware hit. Speciaal voor alle Nederlandse city women komt Rio Rosa Mosqueta, het beautygeheim uit de Andes, nu met een nieuw luxeproduct: antioxidant facial oil. Deze heerlijk lichte gezichtsolie bevat Cityshield®, een speciaal geformuleerd anti-pollution complex. De unieke formule op basis van puur natuurlijke ingrediënten versterkt de vochtbarrière van de huid, zodat deze nog beter wordt beschermd tegen de schadelijke effecten van het weer en luchtvervuiling. Je gezicht kan de hele wereld aan – waar je ook woont of werkt. Dit schrijft Rio Rosa Mosqueta in een persbericht aan Careality.

Klein flesje vol antioxidanten
Leven in de huidige tijd is niet alleen druk voor jou, ook je huid heeft het nodige te verduren. Uit onderzoek blijkt dat luchtvervuiling zorgt voor oxidatieprocessen in de huid, wat weer leidt tot vrije radicalen – niet bepaald de beste vrienden van je gezicht. Om je huid daartegen te wapenen is alleen een goede reiniging niet voldoende, je hebt ook vitaminen, mineralen en antioxidanten nodig. Rio Rosa Mosqueta Antioxidant Facial Oil met Cityshield anti-pollution complex komt in een klein luxe flesje bomvol natuurlijke ingrediënten die je huid beschermen en verzorgen. Een paar druppels per dag is voldoende om vrije radicalen te neutraliseren en je huid te laten stralen van gezondheid. Rain or shine, smog of geen smog: je huid is optimaal beschermd, gevoed en gehydrateerd.

De perfecte stadscocktail
De Rosa Mosqueta is een bijzondere roos die alleen hoog in het Andesgebergte groeit. De olie gewonnen uit de rozenbottels bestaat voor 90% uit essentiële vetzuren als omega 3, 6 en 9, antioxidanten, de huidherstellende vitamine A, vitamine C en bètacaroteen. De formule van het anti-pollution complex bestaat uit deze unieke olie en de eveneens antioxidantrijke oliën van cranberry en  Sacha Inchi. Een hydraterend en verzachtend bestanddeel uit kokosolie zorgt voor de lichte textuur en een elegant gevoel. Extra toegevoegd – om te helpen tegen huidveroudering – zijn de mooie & heilzame ingrediënten arganolie, druivenpitolie en macadamia olie. Het vormt de perfecte gezichtscocktail voor iedereen die leeft of werkt in de stad. Je kunt er je dag mee beginnen of juist afsluiten, voor bescherming van zonsopgang tot zonsondergang of voor maximaal herstel terwijl je slaapt. De olie trekt snel in zonder een vettig laagje achter te laten en ruikt heerlijk naar lavendel en rozengeranium.

Prijs & verkrijgbaarheid
Rio Rosa Mosqueta Antioxidant Facial Oil vind je bij drogisterijen, natuurwinkels, gezondheidswinkels en in diverse online shops. Een flesje van 30ml is verkrijgbaar voor de verkoopadviesprijs van € 27,95.

Reinig je gezicht goed om alle fijnstofdeeltjes te verwijderen en masseer twee tot drie druppels zachtjes in. Gebruik de olie als basis voor andere Rio Rosa Mosqueta producten of voor het aanbrengen van make-up.


Deel dit bericht:


Careality