Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 april 2017

Louis Widmer lanceert drie huidvriendelijke Parfums in nieuwe productlijn L’Eau de Peau

Louis Widmer breidt het assortiment van dermatologische verzorging uit met drie exclusieve geuren in elegante flacons. De nieuwe parfumlijn ‘L’Eau de Peau’ is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, met één bijzondere u.s.p.: zonder allergenen! Geheel volgens het motto “Dermatologische verzorging. Made in Switzerland“. Zo schrijft Louis Widmer in een persbericht aan Careality.

Het ontwerpen van parfums zonder allergenen is een revolutionaire ontwikkeling op de parfummarkt, omdat de samenstelling van een parfum traditiegetrouw vraagt om talrijke essentiële etherische oliën en extracten van aromatische planten, die allergieën kunnen veroorzaken.

De volgende drie unieke geuren, bestaande uit kwalitatief hoogwaardige, allergeen-vrije grondstoffen, zijn speciaal samengesteld voor Louis Widmer:

  • Eau Fraîche – fris, bloemig en aromatisch. Flacon, 50 ml, € 55,-
  • Eau Douceur – bloemig, houtachtig en poederig. Flacon, 50 ml, € 55,-
  • Parfum Elixir – muskus, bloemig, poederig en romig. Flacon, 50 ml, € 65,-

Vanaf 20 april a.s. zal de parfumlijn ‘L’Eau de Peau’ uitsluitend verkrijgbaar zijn in de door Louis Widmer erkende verkooppunten (www.louis-widmer.com).

Over Louis Widmer
Louis Widmer Nederland, gevestigd in Gorinchem, maakt onderdeel uit van Louis Widmer International. Dit is een Zwitsers farmaceutisch familiebedrijf dat naast geregistreerde geneesmiddelen, ook dermatologische huidverzorgingsproducten produceert. Al meer dan 50 jaar specialiseert Louis Widmer zich op de verzorging van de huid. Al deze jaren van onderzoek en innovatie liggen aan de basis van een assortiment huidverzorgingsproducten dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.


Deel dit bericht:


Careality