Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 mei 2017

Greenland scrubzout en scrub gartiné

Uit de meeste badkamers zijn scrubs niet meer weg te denken. Logisch ook! Tweemaal per week scrubben is de garantie voor een zachte en stralende huid. Bijkomend voordeel is dat je doorbloeding een oppepper krijgt. Onze opperhuid heeft veel te lijden onder stress en luchtvervuiling. Gelukkig vernieuwt onze huid zich constant van binnenuit. Als je de dode huidcellen niet verwijdert, kan je huid er grauw en dof gaan uitzien. En dat is het laatste wat we willen als de jurkjesdagen er weer aankomen.

Greenland scrubs voor het hele lichaam
Greenland heeft twee soorten scrubproducten in de Fruit Emotions range: scrubzout en –voor de gevoelige lichaamsdelen- scrub granité. Beiden verpakt in de kenmerkende mooie, aluminium verpakking.

* Fruit Emotions scrubzout
De basis van deze scrubzouten is Atlantisch zeezout en ze bevatten maar liefst 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Gebruik Greenland scrubzout op een natte huid en spoel de huid grondig af onder de douche om al het zout te verwijderen.

* Fruit Emotions scrub granité
Speciaal voor de gevoelige delen van het lichaam, zoals je decolleté, nek en gezicht hebben we de scrub granités ontwikkeld. Een innovatieve scrub met een unieke ‘fluffy’ basis en hele fijne, natuurlijke scrubdeeltjes. Scrub granité kan zowel op de natte als de droge huid worden gebruikt.

Voor beide scrubproducten geldt dat ze heerlijk ruiken en je huid een instant oppepper geven. Vanzelfsprekend zijn deze Greenland producten vrij van parabenen, gluten, lactose, ftalaten, alcohol, SLS/SLES, siliconen, minerale oliën, formaldehyde en micro plastics. Ze zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Greenland Fruit Emotions scrub salt (400 g) en scrub granité (200 ml) is verkrijgbaar via www.greenlandbodycare.com en diverse verkooppunten waaronder de Topshelf filialen. De consumenten-
adviesprijzen zijn resp. €17,50 en €18. Voor meer informatie kan de consument kijken op www.greenlandbodycare.com of mailen naar info@greenlandbodycare.com.


Deel dit bericht:


Careality