Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 mei 2017

NPN organiseert 1 juni a.s. workshop over het maken van gezondheidsclaims

Op donderdag 1 juni organiseert NPN een workshop over het gebruik van voedings- en gezondheidsclaims.Tijdens de workshop behandelen we de soorten claims, voorwaarden voor gebruik en nemen we een handig stappenplan door voor het maken van gezondheids-claims en het kiezen van de juiste bewoording. Dit is vooral behulpzaam bij het maken van claims voor botanicals. Zo wordt gemeld in EXTRA, het digitale nieuwsbulletin over voedingsmiddelen van de NPN, editie 3 van 4 mei 2017.

Middels voorbeelden laten we zien wat eventuele valkuilen zijn en ook lichten we kort het verschil tussen reclame en informatie toe. Kortom; een veelzijdige en leerzame workshop. De kosten bedragen €295,- (excl. BTW) per persoon.

Wanneer: donderdag 1 juni a.s., 13.30uur – 16.00uur. Aanmeldenvia de agenda op de NPN website

(foto streamer: bron Biohorma)


Deel dit bericht:


Careality