Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 mei 2017

Vitaminstore Osdorp terug in de Shoperade

In 1998 opende Vitaminstore haar allereerste winkel in de Shoperade op het Osdorpplein en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken uit het Winkelcentrum Osdorpplein. Na een verhuizing naar een andere locatie op het Osdorpplein zit Vitaminstore nu weer op bijna dezelfde vertrouwde plek in de Shopperhal dat nu Westmarket heet, tegenover outletgigant TK-Maxx.

Gezond leven staat steeds meer in de belangstelling en Vitaminstore ziet de vraag naar een deskundig advies en een ruim assortiment gezondheidsproducten dan ook sterk toenemen. Vitaminstore is de specialist in vitamines, sportvoeding, natuurcosmetica en overige gezondheidsproducten. Bij de deskundige adviseurs in de winkel kunt u altijd terecht voor een goed advies bij lichamelijke klachten of andere ongemakken. De winkeladviseur kijkt samen met u wat de beste oplossing is voor u en uw portemonnee. Zo stapt u tevreden de deur weer uit.

Sinds 1998 is Vitaminstore gegroeid naar een landelijke keten van 36 winkels verspreid door het hele land. Op vitaminstore.nl kunt u naast de vertrouwde webshop tegenwoordig ook terecht voor advies op maat. Op de website is namelijk een chatfunctie te vinden. Daarnaast zijn we ook telefonisch bereikbaar voor persoonlijk advies.
Het team van Vitaminstore Osdorp heet u van harte welkom. Nog nooit in Vitaminstore geweest? Kom dan eens snel lang, want er zijn speciale openingsacties met veel voordeel en een prachtig gratis Vitaminmagazine ter waarde van vier euro. U vindt Vitaminstore in de voormalige Shoperade, nu Westmarket op het Osdorpplein.


Deel dit bericht:


Careality