Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 mei 2017

GUHL Lang & Soepel

Veel vrouwen met lange lokken hebben last van droog, beschadigd en breekbaar haar of een gebrek aan glans. Daarnaast verzwaren veel producten het haar waardoor het er minder levendig en bouncy uitziet. Speciaal voor dit haartype herintroduceert GUHL de Lang & Soepel-lijn met vernieuwde formules! De unieke combinatie van Proteïne-Lipide + Complex en Sakura Kersenbloesem + Olie verzorgt en versterkt lang haar en geeft het levendigheid en veerkracht. Lang haar ziet er weer glanzend en gezond uit zonder het te verzwaren! Bij lang, glanzend en gezond haar hoort natuurlijk ook een heerlijke geur. De geur van deze lijn bestaat uit een bijzondere combinatie van exotische fruitsoorten (o.a. mango, ananas, perzik), vrouwelijke bloemengeuren (o.a. roos, jasmijn) en geuren zoals sandelhout en vanille.

De GUHL Lang & Soepel Shampoo bevrijdt de haaraanzet op een milde manier van overtollig vet. Daarnaast geeft het zijdezachte souplesse en versterkt het lang haar vanaf de aanzet. Proteïne-Lipide + Complex herstelt het haar van binnenuit en versterkt lang haar, vanaf de aanzet tot de punten. Adviesverkoopprijs: €6,99.

GUHL Lang & Soepel Conditioner zorgt ervoor dat beschadigde lengtes en de punten de gerichte verzorging krijgen die ze verdienen, zonder te verzwaren! Deze conditioner herstelt en verzorgt niet alleen, maar zorgt ook voor perfecte doorkambaarheid. De Sakura Kersenbloesem uit Japan staat bekend om haar herstellende en verzorgende eigenschappen. De olie is rijk aan voedingsstoffen en antioxidanten die je haar voorzien van een prachtige glans en zijdezacht maken.
Adviesverkoopprijs: €6,99.


Deel dit bericht:


Careality