Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 mei 2017

Vanaf eind mei verkrijgbaar: My Payot Jour Gelée, dagverzorging van PAYOT Paris

Het dagelijkse ritme van de vrouw van vandaag stelt de huid zwaar op de proef. De teint kan dof zijn en tekenen van vermoeidheid en veroudering worden steeds beter zichtbaar. MY PAYOT met effectieve superfruit extracten biedt de huid een feel-good verzorgingsformule die de zintuigen omhult, de huid nieuwe uitstraling geeft met een vleugje frisheid en de energie voor een prachtig en gezond uiterlijk. Zo schrijft Care Cosmetics in een persbericht aan Careality.

De formule
Goji & Acaibessen: het magische supefruitduo vol antioxidanten hydrateert, stimuleert en beschermt de huid tegen vervuiling en dagelijkse agressies.
Glycolen: hydrateren zacht voor optimaal comfort gedurende de hele dag.

Vitamine C: reguleert het ontstaan van pigmentvlekken waardoor de huid haar uitstraling hervindt en de celvernieuwing wordt gestimuleerd waardoor de huidtextuur verbetert.

AHA van grapefruit: samen met vitamine C wordt het micro-peelende effect op de huid geactiveerd waardoor de celvernieuwing versnelt en de huid een gladdere en een meer verfijnde structuur krijgt.

De textuur
Deze heerlijke verzorgende formule heeft een oranje geltextuur voor een ongelofelijk fris en lichtgewicht gevoel. De gel voelt niet plakkerig aan, wordt snel opgenomen en geeft een matte, fluweelzachte finish en een gezonde, stralende teint.

Het resultaat
My Payot Jour Gelée geeft meteen het effect van een gezonde uitstraling en zorgt voor een gevoel van frisheid waardoor de vermoeidheid direct verdwijnt. De huid is gehydrateerd, vitaal, zacht en comfortabel. Dag na dag hervindt zij haar oorspronkelijke uitstraling.

Verfijnt de huidstructuur: 100%*
Gaat glimmen van de huid tegen: 90%*
Geeft meteen een gezonde uitstraling: 100%*
*Tevredenheidstest uitgevoerd onder dermatologische controle bij 20 personen. Dagelijkse toepassing gedurende 21 dagen.

Adviesverkoopprijs euro 34,50.

www.payot.nl   www.carecormetics.nl


Deel dit bericht:


Careality