Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 mei 2017

Natuurlijke huidverzorging Merino Skincare Aloe Vera Sunscreen, voor face en body met SPF30

Merino Aloe Vera Sunscreen SPF30 is vrij van parabenen, geschikt voor een gevoelige huid speciaal, ook voor kinderen. Het geeft voldoende UVA en UVB bescherming en kalmeert de huid.  Waarom was deze zonnebrandcrème er niet eerder? Merino Skincare is hèt natuurlijke huidverzorgingsproduct uit Nieuw Zeeland. Zo schrijft leverancier Merino in een persbericht aan Careality.

Aloe Vera Sunscreen SPF30
Aloe Vera Sunscreen – het product voor in je strandtas anno 2017 – is geschikt voor Face & Body. Deze zonnebrandcrème biedt bescherming tegen UVA & UVB zonnestralen. Belangrijk ingrediënt is het mineraal Zinc Oxid. Dit wordt als een veilig natuurlijk ingrediënt beschouwd. Bescherm je huid tegen schadelijke effecten van de zon met de verzachtende werking van Aloe Vera.

Zinkoxide en titaniumdioxide beschermen tegen UVA en UVB straling. Huidige onderzoeken tonen aan dat zonnebrandcrèmes die deze stoffen bevatten, verhinderen dat de schadelijke straling tot de huid doordringt. Dit in tegenstelling tot zonnebrandcrèmes op basis van synthetische stoffen.

Synthetische zonnebrandcrème werkt, in tegenstelling tot minerale zonnebrandbescherming, pas na zo’n 30 minuten. Synthetische of chemische zonnebrandcrème neemt de UV-stralen op en versnippert ze. Deze crème is op een gegeven moment uitgewerkt.

De zonnebrandcrème om de 2 uur opnieuw aanbrengen, geeft het beste effect.

HET VERHAAL ACHTER MERINO SKINCARE
Merino Skincare is een authentieke lijn voor huidverzorging uit Nieuw-Zeeland. De producten zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, waardoor ze optimaal voeden, verzachten, herstellen en beschermen. Merino Skincare is zowel geschikt voor dagelijkse hydratatie en verzorging van de huid als effectief bij bestrijding van specifieke huidproblemen. Het maakt zelfs de meest droge, gevoelige en beschadigde huid weer mooi en gezond. Merino Skincare biedt een passende huidverzorging voor iedereen.

De eerste Merino Skincare crème werd in 1980 ontwikkeld door een apotheker uit het Nieuw-Zeelandse stadje Whangamata. Gefascineerd door de verzorgende eigenschappen van lanoline testte hij in de werkplaats van zijn apotheek maandenlang een zelfgemaakte crème, met uiteindelijk het recept van de eerste Merino Skincare crème als resultaat. Tot op de dag van vandaag een streng bewaakt geheim. Inmiddels worden de producten van Merino Skincare al meer dan 25 jaar wereldwijd gebruikt. De lijn bestaat uit een reeks van veelzijdige producten voor het hele lichaam, van top tot teen. Het hoofdkantoor van Merino Skincare is gevestigd op de Utrechtsedwarsstraat in Amsterdam.

Prijs: Aloe Vera Sunscreen, 100 ml: € 19,95 (incl. 6% btw). Meer informatie: www.merino-skincare.nl


Deel dit bericht:


Careality