Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 mei 2017

Alka® Ontzuringsweken bij gezondheidsketen Vitaminstore gaan van start

Maandag 22 mei gingen de Alka® Ontzuringsweken bij alle 35 Vitaminstore winkels van start. Klanten profiteren van 10% korting op alle Alka® basische producten. Deze actie loopt tot en met dinsdag 20 juni 2017. De actieperiode is een ideaal moment om mensen kennis te laten maken met ontzuren: het afvoeren van zure lichamelijke afvalstoffen. Zo meldt Vitaminstore in een persbericht aan Careality.

Een verzuurd lijf is vast te stellen met behulp van een zuurgraadtest. Tijdens de Alka® Ontzuringsweken zijn deze gratis in iedere Vitaminstore winkel te verkrijgen. De test is binnen één dag uitgevoerd.

In onze westerse samenleving komt iedereen in aanraking met medicatie, stress, straling, verzurende voeding en/of overmatig sporten. Dit zijn factoren waardoor het lichaam verzuurt. Verzuring kan allerlei lichamelijke ongemakken veroorzaken.

De remedie voor verzuring is ontzuren. Het lichaam ontzuurt wanneer zij alkalische voeding binnenkrijgt, en met basische (alkalische) producten wordt behandeld. Voorbeelden van basische producten zijn basische druppels waarmee de pH-waarde van drinkwater wordt verhoogd, basisch badzout, ontzurende kruidenthee en basische crème.


Deel dit bericht:


Careality