Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 mei 2017

TONYCOHEN en NIVEA presenteren de ultieme Reversible Black & White Dress

De kleding van je favoriete ontwerper wil je het liefst zo lang mogelijk mooi houden. Daarom is NIVEA Invisible for Black & White Deodorant als ultieme fashion protection al drie jaar lang de trotse showsponsor van TONYCOHEN tijdens de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Dit jaar gaat de samenwerking tussen NIVEA en TONYCOHEN een stapje verder, met als resultaat, de ultieme Reversible Black & White Dress!

Een Little Black Dress (LBD) is dé mode must-have die in de zomer vaak plaats maakt voor een net zo onmisbaar wit exemplaar. Daarom presenteert TONYCOHEN in samenwerking met NIVEA de limited edition Reversible Black & White Dress die twee modeklassiekers in één combineert: keer de classy LBD eenvoudig om en schitter direct in een zomers wit jurkje.

Samenwerking TONYCOHEN & NIVEA
De samenwerking tussen NIVEA en TONYCOHEN startte in 2015. De match is perfect: de collecties van TONYCOHEN bevatten veel zwarte en witte stukken en NIVEA Invisible for Black & White Deodorant is de eerste deodorant die beschermt en de okselhuid verzorgt zonder vlekken achter te laten in lichte en donkere kleding. Deze unieke deodorantformule werd zeven jaar geleden in samenwerking met het Hohenheim Instituut, een geaccrediteerd testlaboratorium gespecialiseerd in textiel, ontwikkeld. (Het Hohenheim Instituut is een geaccrediteerd testlaboratorium gespecialiseerd in textiel).

Dit jaar wordt de samenwerking tussen NIVEA en TONYCOHEN gevierd met een unieke jurk van TONYCOHEN, exclusief ontworpen voor NIVEA. Ontwerper Tony Cohen: “Alleen de beste stoffen, de beste detaillering en de beste afwerking zijn goed genoeg voor mijn collectie en dus ook voor de Reversible Black & White Dress die ik dit jaar voor NIVEA heb ontworpen. Het ontwerp moet bijdragen aan het zelfvertrouwen van de vrouw. Dit is ook de reden waarom ik al drie jaar samenwerk met NIVEA. Naast het verzorgen en beschermen van de huid, weet NIVEA hoe belangrijk het is om vol zelfvertrouwen aan de dag te beginnen en tegelijkertijd je mooie kleding optimaal te beschermen tegen vlekken. Kwaliteit moet je koesteren.”

Verkrijgbaarheid
Bij aankoop van twee NIVEA actieproducten bij Etos maak je kans op een van de 150 Reversible Black & White Dresses van TONYCOHEN voor NIVEA Invisible for Black & White Deodorant ter waarde van €399. Het jurkje is beschikbaar in maat 36 t/m 42. De actie loopt van 5 juni tot en met 18 juni. De nieuwste variant van NIVEA Invisible for Black & White Deodorant, “Fresh”, is verkrijgbaar bij drogisterijen en supermarkten voor de consumentenadviesprijs van €3,99.

Ga voor meer informatie over deze actie naar www.nivea.nl/blackandwhite


Deel dit bericht:


Careality