Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 mei 2017

Annemarie Börlind, Reviderm Cellucur, Matis Paris en Skeyndor: sterk in nachtverzorging!

Overdag is onze huid vooral bezig met het beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf, zoals UV, uitlaatgassen en rook. In de nacht werkt onze huid aan het repareren en herstellen. Het huideigen herstelmechanisme is druk bezig met het verwerken van alle negatieve invloeden waaraan onze huid is blootgesteld. Daar komt nog bij dat de celdeling en doorbloeding ‘s-nachts hoger ligt. We kunnen er niet omheen: een geschikte nachtverzorging is essentieel! Dit meldt Care Cosmetics in een persbericht aan Careality.

ZZ Sensitive Nachtcrème, van Annemarie Börlind
Een gevoelige huid heeft speciale verzorging nodig. De normalisering van de huid staat voorop in de ZZ Sensitive Fortifying Night Cream, zo kunnen werkzame stoffen worden ingezet en kan de natuurlijke beschermingsbarrière van de huid worden versterkt.

Sicca Control Night, van Reviderm Cellucur
Deze zachte anti-ontsteking nachtverzorging met laag vetgehalte is perfect geschikt voor de acnehuid veroorzaakt door droogte. Deze verzorging brengt de huid terug in balans en reduceert irritatie.

Night Care Mask, van Matis Paris
Soms heeft de huid wat extra hulp nodig. De huid is pijnlijk, droog, schilferig en laat irritaties zien. Om de natuurlijke huidbarriere te herstellen maken we gebruik van het herstel van de huid gedurende de nacht. MATIS ontwikkelde het NIGHT CARE MASK dat gedurende de nacht intrekt.

Eternal Sleeping Oil, van Skeyndor
Het vernieuwingsproces van de huid bereikt haar maximale activiteit gedurende de nacht. Om dit natuurlijke proces te versterken en ook bij te dragen aan het voeden en het herstellen van de huid biedt SKEYNDOR Eternal Sleeping Oil met natuurlijke bestanddelen.

www.carecosmetics.nl


Deel dit bericht:


Careality