Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 juni 2017

VOGUE Women wordt VOGUE Cosmetics

VOGUE Women staat al jaren synoniem voor luxe verzorging en dito verwenmomenten voor elke dag! Onder de nieuwe naam VOGUE Cosmetics wordt een volledig gerestylde lijn geïntroduceerd, met verfijnde producten op basis van bijzondere en vooral luxueuze ingrediënten zoals puur diamantpoeder, bamboezijde en katoenolie. Ook de verpakkingen hebben een nieuwe uitstraling gekregen, die het luxe VOGUE-gevoel vanaf nu nóg beter tot uiting brengt. Zo schrijft Remark BV in Rogat/Meppel in een persbericht aan Careality.

De nieuwe VOGUE Cosmetics-lijn ‘Care & Moisturise’ is gebaseerd op de hydraterende en beschermende werking van katoenolie. De lijn ‘Soft & Smooth’ is verrijkt met verzachtende en verzorgende bamboezijde en de producten van de lijn ‘Glow & Shine’ bevatten diamond dust oftewel echt diamantpoeder, dat de huid subtiel en prachtig laat glanzen.

Nu ook verkrijgbaar als Anti-transpirants en Bodylotions Spray & Go
Naast de Parfum Deodorant en hydraterende Cream Shower, is VOGUE Cosmetics vanaf nu ook verkrijgbaar als Shower Foam, Anti-transpirant en Bodylotion Spray & Go. De verfrissende Anti-transpirants bieden 48 uur lang bescherming, verzorgen de oksels optimaal en laten de huid zijdezacht en fris aanvoelen. De producten laten geen witte strepen achter en zijn vrij van parabenen. De weelderig schuimende Shower Foams zorgen voor een luxueuze douchebeleving en bieden een weldadig ontspanningsmoment. De nieuwe Bodylotions Spray & Go zijn gemakkelijk aan te brengen en trekken binnen enkele seconden in, zodat de huid niet vettig aanvoelt. De Bodylotion Spray & Go ‘Glow & Shine’ is verrijkt met echt diamantpoeder, hetgeen zorgt voor een subtiel glanzende huid.

Zes vernieuwde VOGUE Cosmetics-geurlijnen
De unieke samenstellingen van de verschillende geurlijnen zorgen voor verrassende geursensaties en een aangename prikkeling van de zintuigen. De vernieuwde VOGUE Cosmetics bestaat nu uit de volgende zes geurlijnen: Care & Moisturise, Soft & Smooth, Glow & Shine, Extravagant, Enjoy en Rêve Exotique.

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie
De nieuwe producten van VOGUE Cosmetics worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Remark Groep BV in Rogat en zijn vanaf week 19 verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en supermarkten.

Consumentadviesprijzen:
VOGUE COSMETICS CREAM SHOWER á € 3,00
VOGUE COSMETICS PARFUM DEODORANT á € 3,00
VOGUE COSMETICS ANTI-TRANSPIRANT á € 3,39
VOGUE COSMETICS BODYLOTION SPRAY & GO á € 5,99
VOGUE COSMETICS FOAMING SHOWER GEL á € 4,99


Deel dit bericht:


Careality