Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 juni 2017

Vernieuwde Etos De Meent in Papendrecht op begane grond

Etos in het Papendrechtse winkelcentrum De Meent verhuist naar een andere plek. De winkel vestigt zich op de begane grond, vlak bij de roltrap. Winkelmanager Jolanda Wesselius (midden op foto met witte blouse) is blij met de nieuwe locatie. “Dit pand is vierkant en dat leent zich goed voor een indeling volgens de allernieuwste Etos look & feel. Klanten zullen verrast zijn over hoe modern, ruim en licht onze winkel er nu uitziet.” Etos heropent woensdag 14 juni om 9.00 uur en dat wordt samen met klanten gevierd. Zo meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Zolang de voorraad strekt ontvangen klanten bij besteding van 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk, en bij 15 euro een big shopper. Zaterdag 17 juni is er van 11.00 tot 17.00 uur een visagist aanwezig die persoonlijk advies geeft. Klanten kunnen zich ook gratis laten opmaken.

Vaderdag
In de verbouwde Etos ligt de nadruk van het assortiment op beauty en geuren. Op de speciale, ruim opgezette afdeling vinden klanten veel verschillende merken en er hangen tips voor een compleet andere look. Uiteraard verkoopt Etos ook allerlei producten op het gebied van gezondheid, dagelijkse verzorging en babyverzorging, alsmede cadeauartikelen. “Speciaal voor Vaderdag hebben we het assortiment extra verruimd. Natuurlijk pakken we alle cadeaus feestelijk in”, zegt Jolanda Wesselius. Een prettige vernieuwing is dat Etos in De Meent de openingstijden flink heeft verruimd. De winkel is voortaan maandag tot en met donderdag open van 9.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Jolanda Wesselius en haar team kijken uit naar de opening van hun verbouwde Etos. “We zijn benieuwd naar de reacties van onze klanten!”


Deel dit bericht:


Careality