Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 juni 2017

Rectificatie hoofdinterview Careality juni editie

Rectificatie

Deze dagen verschijnt de juni-editie van Careality. In het hoofdinterview met Jan Bouwman staat een storende fout, namelijk dat FACO tot 1998 onderdeel was van Mosadex. Dat is natuurlijk verkeerd, FACO was tot voor kort altijd een zelfstandig familiebedrijf. De foute vermelding staat in deze alinea:

“…Voor Bouwman is het duidelijk waaraan de groei van de groothandel te danken is: “We werden onderdeel van de Mosadex Groep die 1,3 miljard omzet en op grote schaal inkoopt. Bovendien bieden we een unieke service aan onze afnemers. FACO was destijds nog onderdeel van Mosadex en beleverde de drogisterijen…”

De correcte weergave is dat Mosadex destijds de drogisterijartikelen bij FACO bestelde; Holland Pharma is dat in 2001 erbij gaan doen nadat FACO de samenwerking met Mosadex beëindigde.

We bieden onze welgemeende excuses aan voor deze vervelende fout.

 


Deel dit bericht:


Careality