Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 juni 2017

Directiewijzigingen bij Procter & Gamble Nederland

Per 1 juli is Caroline Thomaes (42, foto linksboven) benoemd tot Country Manager Benelux van Procter & Gamble. Hiermee volgt zij Rob Manhoudt (42, foto linksonder) op, die vanaf 1 juli de functie van Director Corporate P&G Europe in Geneve zal gaan vervullen. Caroline is sinds 2015 Country Manager België en zal vanaf 1 juli vanuit Rotterdam en Brussel opereren. Zo schrijft Procter & Gamble Nederland in een persbericht aan Careality.

Hanneke Spruijt (40, foto rechtsboven) is benoemd tot Algemeen Directeur Nederland en Commercieel Directeur voor het Supermarkt- en Drogisterijkanaal. Bob Tullemans (37, foto rechtsonder)  is benoemd tot Commercieel Directeur voor E-commerce en het Non-Food & Discountkanaal.

.Deel dit bericht:


Careality