Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 juni 2017

Twee nieuwe kalmerende formules binnen Spa Essentialslijn van LYCON

De zon is weldadig warm en zorgt voor een mooie bruine teint, maar kan de huid ook irriteren door verbranding of teveel zomerhitte. Waar de huid dan behoefte aan heeft is directe kalmering, verzachting en verkoeling. LYCON, bekend van de professionele waxproducten, introduceert binnen haar Spa Essentials™-lijn twee nieuwe kalmerende formules, die een ware weldaad zijn voor een door de zon (over)verhitte huid.

NIEUW! LYCON SPA ESSENTIALS™ ALOE VERA SOOTHING GEL
De nieuwe frisse Aloë Vera Soothing Gel van LYCON Spa Essentials™ zorgt voor een onmiddellijke en langdurige kalmering, verkoeling en hydratatie van gezicht en lichaam. Deze verfrissende gelformule is ideaal na een dag in de zon. De samenstelling op basis van aloë vera, panthenol, kamille extract, allantoïne, hyaluronzuur en glycerine verzorgt en verfrist de huid en vermindert direct roodheid en irritaties. De gel is ook perfect als een lichte moisturizer in de zomer of in een vochtig klimaat.

NIEUW! LYCON SPA ESSENTIALS™ SOOTHING CREAM™ MET KAMILLE EN ROOS
De nieuwe LYCON Spa Essentials™ Soothing Cream™ op basis van kamille-extract en roos is een kalmerende en direct verzachtende formule. Ideaal om een droge huid te hydrateren of te gebruiken als kalmerende bodylotion na een dag in de zon. De samenstelling bevat tevens sheabutter, castor olie, vitamine E en allantoïne voor een intensief voedende en verzorgende werking.

Distributie en verkoopprijzen
De producten van LYCON Spa Essentials™ worden op de Nederlandse markt gebracht door Smooth & Co uit Eemnes.

Verkoopprijzen consument:
 LYCON Spa Essentials™ Aloe Vera Soothing Gel € 19,95/200 ml.
 LYCON Spa Essentials™ Soothing Cream™ € 24,50/250 ml.

Beide producten zijn verkrijgbaar vanaf heden.

Voor meer informatie is er de website: www.smoothandco.nl


Deel dit bericht:


Careality