Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 juni 2017

Care Cosmetics: “Op 2 september vieren we de dag van de kokosnoot!”

Op 2 september vieren we de dag van de kokosnoot! De kokosnoot doet ons denken aan tropische oorden, maagdelijk witte eilanden en vakantie. Kokos is verwerkt in vele drank en etenswaren, maar heeft ook een bijzonder fijne werking in verzorgingsproducten. Laat je verrassen door de effectieve werking van kokos! Dit meldt Care Cosmetics in een persbericht aan Careality.

AHAVA
Dermud Intensive Foot Cream

Een rijke, intensieve crème die jeuk, roodheid en irritatie van droge en pijnlijke voeten verlicht. Kokosolie voorziet de huid van een bron van vitaminen en vetten.

DARPHIN Paris
Cleansing Foam Gel

De waterlelie in dit product zorgt voor een schone, goed gereinigde huid. Kokos maakt de huid zacht en soepel zodat de huid na het reinigen niet trekkerig aanvoelt.

JEAN D’ARCEL Cosmetic
Bronzing Powder

Deze  nieuwe bronzing powder geeft een licht reflecterende shimmer op de huid voor een zomerse glow. Het product heeft een subtiele exotische kokosgeur waardoor je je gelijk in zomerse sferen waant!

ANNEMARIE BORLIND Natural Beauty
BODYLIND FRESH Douchegel

Milde en verfrissende VEGAN douchegel voor de dagelijkse reiniging. De actief reinigende stof van kokosnoot vetzuren is een milde oppervlakteactieve reinigende stof die 100% biologisch afbreekbaar is.

 


Deel dit bericht:


Careality