Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 juli 2017

Deze week opende Etos een gloednieuwe winkel in Rotterdamse wijk Prinsenland

Gisteren, woensdag 28 juni, opende in de Rotterdamse wijk Prinsenland de gloednieuwe Etos van het ondernemersechtpaar Jan en Margreeth Roelofsen. De ondernemers gaan, net als veel andere ondernemers in 2016 en 2017 deden, verder met Etos. Algemeen directeur Etos Jan Derek Groenendaal: “Etos is volop in beweging in een sterk veranderende markt. We zijn blij dat deze eigentijdse en initiatiefrijke ondernemers onze formule komen versterken.” Zo schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

De keuze voor een andere formule hebben Jan en Margreeth met een open blik genomen. “De ontwikkelingen in de markt zetten ons op scherp. Met welke formule kunnen wij in de toekomst het beste onze klanten bedienen, vroegen we ons af. Wij willen in onze drogisterij een gevarieerd assortiment aanbieden, met prettig geprijsde producten. Etos heeft dat, plus een sterk Eigen Merk, aantrekkelijke acties en goede logistieke systemen.”

Ruimte om te ondernemen
De drogisterij van Jan en Margreeth was een van de eerste winkels die zich vestigde in het Rotterdamse winkelcentrum Prinsenland. Toen waren de ouders van Margreeth de ondernemers. Vanaf 1998 namen Jan en zijn echtgenote het roer over. “We hebben het erg naar onze zin in Prinsenland. Het is een leuke buurt, het winkelcentrum is gezellig en de klanten zijn vriendelijk. Met onze Etos zien we de toekomst nog zonniger in.” Dat Etos ruimte biedt aan ondernemers om te blijven ondernemen, bevalt het echtpaar. Zo konden ze bijvoorbeeld het Eyelove Brillen-verkooppunt naar hun nieuwe winkel meenemen. Ook de accessoires, de stomerijservice en de make-up van Collistar die in hun DA werden aangeboden, zijn gebleven. “We doen met die extra service en specifieke producten onze klanten een groot plezier. Bovendien stellen we het op prijs dat al onze medewerkers ook blijven. Zo zorg je er als ondernemers voor dat een nieuwe winkel toch sneller vertrouwd aanvoelt bij klanten.”

Opening met klanten
De nieuwe Etos in het winkelcentrum Prinsenland ziet er eigentijds uit en beschikt over een fraaie beauty- en geurenafdeling. Er is een gevarieerd assortiment, met voor elke portemonnee een ruime keuze. Ook verkoopt de winkel leuke cadeauartikelen en van alles voor de baby. De winkel vierde de opening samen met klanten.


Deel dit bericht:


Careality