Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 juli 2017

Nieuw product in Healthypharm assortiment: Diclofenac HTP 1% gel

Diclofenac HTP 1% gel, voor verlichting van gewrichtspijn
Diclofenac HTP 1% gel is een unieke formule voor de lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn. Het is een receptvrij pijnstillend en ontstekingsremmend geneesmiddel voor lokale toepassing.

– Werkzaam bij milde tot matige gewrichtspijn, veroorzaakt door verergering van artrose van de knie of vingers
– Gemakkelijk aan te brengen en wordt goed opgenomen in de huid
– Verkrijgbaar in aluminium tube van 100 gram

Het énige geregistreerde generieke merk!

Hoe werkt Diclofenac HTP 1% gel?
Diclofenac HTP 1% gel is speciaal voor het inwrijven van de huid. De actieve substantie, diclofenac, behoort tot de groep niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAIDs). Diclofenac remt de cyclo-oxygenase activiteit, hetgeen leidt tot remming van de synthese van prostaglandines en andere ontstekingsfactoren. Diclofenac werkt als een anti-inflammatoir en analgetisch (pijnstillend) geneesmiddel bij de topische behandeling van milde tot matige gewrichtspijn, veroorzaakt door exacerbatie van osteoartrose van de knie en van de vingers. Diclofenac HTP 1% Gel is een witte, gladde, homogene gel met een lichte karakteristieke geur.


Deel dit bericht:


Careality