Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 juli 2017

Eerste D.I.O. stationsdrogist is een feit

Op 11 juli opende de allereerste D.I.O. stationsdrogist van Nederland feestelijk zijn deuren op het Stationsplein in Alkmaar. Het is de negende winkel van ondernemer Harry Piet en de eerste drogist-to-go van D.I.O. drogisterijen. De winkel is met zijn winkelvloer- oppervlakte van ca. 95 m2 klein, maar best compleet. Dit meldt men in een persbericht aan Careality.

De stationsdrogist is de ideale drogist-to-go voor zowel buurtbewoners als reizigers. Haast of geen haast, ook hier kan de klant terecht voor een professioneel advies, het speerpunt van de D.I.O. Het assortiment is uniek, maar ook toegespitst op de gehaaste reiziger. Je kunt er nog snel een hooikoortsmiddel kopen, pleisters, tandenstokers en zelfs een paraplu. Er is een apotheek afhaalpunt waar je je herhaalrecepten op kunt halen. Je kunt terecht voor make-up van Pupa en Sleek en een top 10 van de fijnste parfums. Cadeautje vergeten? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. En vergeet de voedingssupplementen van Solgar en de eigen D.I.O. Care-lijn niet. Naast de bekende shampoos is altijd een natuurlijke variant voorhanden, zoals de shampoo van Natura Siberica. Ten slotte is er voor onderweg de biologische cola-variant en een goed stuk chocolade. Kortom, bij de stationsdrogist is het al reizend avontuurlijk winkelen.

Harry Piet zit met zijn familiebedrijf al meer dan zestig jaar in de retailbranche.  De familie opende haar eerste winkel in Purmerend en nu zijn er negen drogisterijen verspreid door Noord-Holland. De stationsdrogist is een nieuwe uitdaging, eentje die weer een heel andere dynamiek met zich meebrengt. Maar vanzelfsprekend een winkel waar het D.I.O. hart, zoals altijd, klopt voor de klant.


Deel dit bericht:


Careality