Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 juli 2017

Orange Creatives introduceert vier body mists

Body Mists zijn sinds de introductie van Victoria’s Secret mateloos populair. Het verfrissende van een body mist komt door de uitgekiende balans van water, alcohol en een bescheiden percentage parfum. Vooral jongeren gebruiken ze als vervanging van eau de toilette of klassieke geurtjes die vaak wat te zwaar gevonden worden. Nog net op tijd voor de zomer komt het jonge beautymerk Orange Creatives met vier heerlijke body mists. De geuren en prachtige, tropische verpakkingen zijn geïnspireerd op bekende stranden en vakantieparadijsjes als Hawaii, de Caribbean, Miami en Ibiza. De perfecte balans van heerlijke geuren en water maken de mists een must-have in elke vakantiekoffer, festivaltas of gewoon voor onderweg of thuis. Elke variant is anders, dus voor elke vibe of mood is er wel eentje te vinden. Spray een kleine hoeveelheid over je huid en haar en je bent weer helemaal klaar om van de zomer te genieten. Dit meldt Orange Creatives – Naarden in een persbericht aan Careality.


Aloha Beach
Laat je met deze verfrissende geur meenemen naar de eindeloze stranden van Hawaii. Je voelt de zon en ruikt de tropische bloemen op je huid.

Caribbean Love
Een variant met de warme, zoete geur van de caribbean. Gevaarlijk, verleidelijk en onweerstaanbaar tegelijk!

Miami Surf
Een lichte en zachte geur die doet denken aan actieve vakanties. Je voelt het briesje dat door de palmbomen gaat en hoort de golven in de zee die in de eindeloze horizon schittert.

Ibiza Vibes
Een warme en opwindende variant, ideaal voor een zwoele zomeravond dansen.

De body mists zitten in een mooi vormgegeven 235 ml verpakking en kosten vanaf €1,99 (consumentenprijs)


Deel dit bericht:


Careality