Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 juli 2017

Leuke activiteiten vanwege opening Etos-winkel in het Almaarse Ouddorp

Inwoners van het Alkmaarse Oudorp kunnen nu naar een drogisterij in hun eigen buurt. Woensdag 19 juli gaat in het winkelcentrum aan het Oudorperplein om 9.00 uur de deuren van een gloednieuwe Etos open. Het team kijkt uit naar de opening. “We kunnen haast niet wachten om klanten te verwelkomen in onze prachtige winkel”, zegt winkelmanager Marloes Visser. Speciaal ter gelegenheid van de opening zijn er tot en met zaterdag 30 juli leuke acties en gezellige activiteiten. Zo schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

Klanten krijgen bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk, en bij 15 euro een big shopper; zo lang de voorraad strekt. Op zaterdag 22 juli organiseert de winkel een beautyevenement. Een visagist geeft vrijblijvend advies en klanten kunnen zich gratis laten opmaken. “Ook het weekend erna wordt het extra gezellig bij ons. Dan staat er onder andere een springkussen voor de deur. Eind september wordt het winkelcentrum officieel heropend. Wij doen natuurlijk aan alle festiviteiten uitgebreid mee”, aldus de winkelmanager.

Welkome aanvulling
Het winkelcentrum in Oudorp wordt steeds fraaier. De Albert Heijn kreeg vorig jaar al een nieuw, groter pand en werd zeer recent uitgebreid met een inpandige Gall & Gall. Op de oude plek van de supermarkt verschenen nieuwe winkels. Een ervan is Etos. “Veel inwoners misten een drogisterij in het winkelcentrum. We denken dat onze Etos een welkome aanvulling is”, vertelt Marloes Visser. De winkel is ingericht volgens de allerlaatste Etos look & feel. Alles ziet er modern en overzichtelijk uit. Op de ruime beauty- en geurenafdeling kunnen klanten kiezen uit verschillende merken en er ook gemakkelijk inspiratie opdoen over nieuwe stijlen. Etos verkoopt allerlei producten op het gebied van gezondheid, beauty, geuren, dagelijkse verzorging en babyverzorging. Er is een ruime keuze voor elke portemonnee. Marloes Visser en haar collega’s vinden het belangrijk dat klanten zich snel thuis gaan voelen in hun Etos. Ze zullen daarom zorgen dat er in de winkel een gezellige, gemoedelijke sfeer hangt. “Dat past immers bij Oudorp!”


Deel dit bericht:


Careality