Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 juli 2017

Holland & Barrett opent vestiging in Maarssen

Winkelketen Holland & Barrett opende zaterdag 15 juli een nieuw filiaal (206de in de Benelux). Het betreft een winkel van 142 m2 gevestigd in Bison Shopping Center in Maarssen. Met ruim 90 winkels, diverse horecagelegenheden en voldoende gratis parkeermogelijkheden is BISON een trekpleister voor de hele regio Maarssenbroek en Holland & Barrett is hier niet meer weg te denken.

Team Maarssen
Filiaalmanager Joyce en haar collega Diana hebben de eer het nieuwe filiaal in Maarssenbroek te openen. “Zelf kom ik van het kleine maar fijne filiaal op Utrecht Station. Ik ben nu twee jaar in dienst bij Holland & Barrett waarvan één jaar als manager op Utrecht station. Ik ben erg blij deze kans te krijgen om dit mooie filiaal te openen.” Aldus Joyce. Diana werkt nu bijna een jaar bij het filiaal in Vleuten als Verkoopster. “Ik vind het super dat ik deze stap mag maken naar Maarssen als eerste Verkoopster. Kom gezellig een keer langs in onze nieuwe winkel. Tot snel!”

Holland & Barrett Nederland (voorheen de Tuinen) is een landelijke keten van gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier een steeds belangrijkere plaats inneemt. Het te verkrijgen assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, superfoods, verschillende soorten theeën, kruidensoorten en een brede range aan verzorgings- en relax producten. De naam De Tuinen B.V. is sinds 1 mei 2015 veranderd in Holland & Barrett B.V.


Deel dit bericht:


Careality