Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 juli 2017

Kneipp Body lotion Mousse Amandelbloesem

Vanaf nu geen excuses meer om je dagelijkse huidverzorging over te slaan. De nieuwe Body lotion mousse Amandelbloesem van Kneipp is namelijk héél erg luchtig, ultrazacht voor de gevoelige huid en… extra snel en gemakkelijk aan te brengen! Ook trekt deze snel in. Ontdek deze bijzondere innovatie in huidverzorging in de heerlijke geur amandelbloesem. Elke dag een verwenmoment en de hele dag door genieten van een zachte verzorgde huid.

Verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2017 voor de adviesprijs € 9,99 – 200 ml.

Wat is Body lotion mousse?

Wat is Body lotion mousse? De naam zegt het al, een body lotion in moussevorm. Gebruik je een mousse in plaats van een lotion dan ben je 2 keer sneller klaar met je dagelijkse huidverzorging. De mousse kun je razendsnel over je huid verdelen en trekt snel in zonder plakkerig gevoel. Bovendien is deze mousse heerlijk fluffy en boordevol subtiel geurende natuurlijke oliën zoals amandelolie. Gebruik de body lotion mousse na het douchen en ervaar zelf de voordelen van dit product.

Amandelbloesem; all-time favourite voor de gevoelige huid

Kneipp introduceerde in 2016 al de award-winnende* Body lotion mousses in de geuren Pachouli en Morning Kiss. Nu is er ook body lotion mousse in de geur Amandelbloesem. Amandelbloesem is de meest geliefde verzorgende geurlijn binnen het Kneipp assortiment die bij uitstek geschikt is voor de gevoelige huid. De voedende amandelolie in de Kneipp Amandelbloesem producten is rijk aan essentiële vetzuren, vitamines (A, B en E), waardevolle mineralen en proteïnen. De olie trekt snel in en reguleert het vochtgehalte, met als resultaat een gladdere en zachtere huid. Omdat zoete amandelolie heel huidverdraagzaam is en veel onverzadigde vetzuren bevat, is de olie ideaal voor de gevoelige en droge huid.

Productvoordelen Kneipp Body lotion mousse Amandelbloesem:

  • Voedt, verzorgt en hydrateert de huid met natuurlijke ingrediënten
  • Subtiele zachte geur
  • Zeer geschikt voor de gevoelige huid
  • Snel aan te brengen en lekker zacht, licht en luchtig
  • Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën. Geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

* In 2016 1e prijs Careality Care Award Bodycare (drogistenvakprijs) en 2e prijs Beauty Astir Awards (vakprijs cosmeticapers).


Deel dit bericht:


Careality