Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 juli 2017

Nieuwe Etos in Maastricht-Scharn ruim en modern

Etos in de Maastrichtse wijk Scharn zit voortaan onder één dak met Albert Heijn en Gall & Gall. Het nieuwe complex staat pal naast de oude vestigingen aan de Scharnerweg. “Onze winkel is groter dan voorheen en ingericht volgens de allerlaatste Etos look & feel,” vertelt Désiree Tilmanns, winkelmanager van Etos. “We zijn benieuwd naar de reacties van onze klanten. Ik hoop dat ze allemaal snel een kijkje komen nemen.” De drie winkels openen woensdag 26 juli om 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Zo meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Speciaal ter gelegenheid van de opening trakteert Etos. Klanten krijgen bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk, en bij 15 euro een big shopper; zo lang de voorraad strekt. Op zaterdag 22 juli is er in de winkel een beautyevenement. Een visagist geeft vrijblijvend advies en klanten kunnen zich gratis laten opmaken.

Gewoon gezellig!
Désiree Tilmanns en haar medewerkers zijn trots op hun nieuwe Etos. De winkel is zeer ruim van opzet en alles ziet er modern uit. Op de fraaie beauty- en geurenafdeling kunnen klanten kiezen uit verschillende merken en er ook volop inspiratie opdoen over nieuwe stijlen. “Natuurlijk geven we iedereen graag advies over beauty en huidverzorging. Ook over de gezondheidsproducten kunnen onze speciaal daartoe opgeleide medewerkers veel vertellen.” Het assortiment van Etos is uitgebreid met onder andere nieuwe producten op het gebied van gezondheid en met van alles voor de zomer en vakantie. De openingstijden van Etos aan de Scharnerweg zijn ruim. Klanten kunnen er elke dag van 9.00 tot 21.00 uur terecht en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. “Wat we uit de oude winkel hebben meegenomen, is de gemoedelijke sfeer. Het is in onze nieuwe Etos ook gewoon gezellig!”


Deel dit bericht:


Careality