Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 juli 2017

De nieuwe NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy gezichtsverzorgingslijn

Als men nachts de welverdiende rust pakt, is de huid druk bezig zichzelf te herstellen en te vernieuwen. De unieke combinatie van Q10 en pure vitamine C in NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Verkwikkende Nachtcrème werkt samen met de huid om dit proces te ondersteunen en zorgt ervoor dat de huid ‘s nachts tot wel 50 procent meer zuurstof opneemt. Hierdoor herstelt de huid zich sneller gedurende de nacht waardoor je er iedere ochtend fris en fruitig uitziet. Vul de nachtverzorging aan met NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Dagcrème voor een stralende en energieke huid gedurende de dag en NIVEA Q10plus C + Energy Oogcontourcrème om de doffe en vermoeide huid rond de ogen op te frissen. Zo meldt leverancier Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

Een huid boordevol energie, zelfs na een korte nacht
Lange werkdagen, gezellige avonden met vrienden en korte nachtjes door onze kinderen: de drukte van alledag heeft zijn weerslag op onze huid, waardoor deze er vermoeid uit kan zien. Met de nieuwe NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Verkwikkende Nachtcrème help je, dankzij de unieke combinatie van Q10 en pure vitamine C, de huid sneller herstellen. Zo ziet je huid er, zelfs na een korte nacht, fris en fruitig uit.

Dr. Sven Fey, R&D expert bij NIVEA: “Q10 werkt samen met de huid om de aanmaak van collageen te bevorderen. Vitamine C versterkt de werking van Q10. Het verstevigt de huidstructuur, waardoor de huid zuurstof en voedingsstoffen makkelijker opneemt. Hierdoor herstelt de vermoeide huid zich ’s nachts sneller en worden fijne lijntjes tegengegaan.”

NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy gezichtsverzorgingslijn
Naast NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Verkwikkende Nachtcrème bestaat de nieuwe gezichtslijn uit een Dagcrème en een Oogcontourcrème. De Dagcrème geeft de huid gedurende de dag energie en de Oogcontourcrème verfrist de doffe en vermoeide huid rond de ogen.

NIVEA Q10plus C Anti-Rimpel + Energy Verkwikkende Nachtcrème en NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Oogcontourcrème komen in een aluminium tube met een speciaal afsluitbaar mondstuk om de pure vitamine C te beschermen tegen licht en zuurstof die de werkzaamheid van vitamine C kunnen beïnvloeden.

Verkrijgbaarheid
De NIVEA Q10plus C Anti-rimpel + Energy Verkwikkende Nachtcrème, NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Dagcrème en NIVEA Q10plus C + Energy Oogcontourcrème zijn vanaf week 29 beschikbaar voor de consumentenadviesprijs van € 15,99 per stuk.

(foto: Beiersdorf NV)

 


Deel dit bericht:


Careality