Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 juli 2017

Holland & Barrett opent winkel in w.c. Rokkeveen te Zoetermeer

Winkelketen Holland & Barrett opende woensdag 26 juli haar 207ste filiaal in winkelcentrum Rokkeveen. Het betreft een winkel van 144 m2. Het is het 2de filiaal in Zoetermeer. Dit meldt de winkelketen in een persbericht aan Careality.

Team Zoetermeer Rokkeveen
“Hoera, een nieuwe winkel erbij! Ik ben Gabriella Raffaele en ik ga als filiaalmanager aan de slag. Wat een fantastische uitdaging! Het is een super ruime winkel geworden met waanzinnig mooie grote etalages. Alle passanten complimenteren ons met de winkel en geven aan dat we een aanwinst zijn voor het vernieuwde winkelcentrum. Winkelcentrum Rokkeveen is twee jaar geleden heropend na een grondige make-over. Sindsdien zijn er veel nieuwe winkels bij gekomen en naast de bekende ketens zit er ook een groente specialist en een vers markt tegenover onze winkel. Mijn team en ik zijn super blij met het nieuwe filiaal en we gaan verschrikkelijk ons best doen om zoveel mogelijk mensen blijft te maken.”

Holland & Barrett Nederland (voorheen de Tuinen) is een landelijke keten van gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier een steeds belangrijkere plaats inneemt. Het te verkrijgen assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, superfoods, verschillende soorten theeën, kruidensoorten en een brede range aan verzorgings- en relax producten.

De nieuwe Holland & Barrett winkel heeft een licht en stijlvol interieur én met het nieuwe concept wordt er een interactieve ervaring geboden in de winkel. De klanten krijgen de gelegenheid zelf producten te proeven, ruiken en testen.


Deel dit bericht:


Careality