Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 augustus 2017

Etos in Breda-centrum in nieuw en modern jasje

Woensdag 30 augustus is er in winkelcentrum De Barones in hartje Breda een klein feestje. Om 9.30 uur opent een nieuwe Etos de deuren. Deze winkel komt in de plaats van de andere vestiging in het winkelcentrum. “We schuiven een pand op”, vertelt winkel-
manager Woldy Stam. “We krijgen een prachtige Etos die ingericht is volgens de allerlaatste formule.” In de openingsweek zijn er leuke acties. Zo ontvangen klanten bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk, en bij 15 euro een big shopper. De openingsweek wordt, samen met een visagist, afgesloten met een leuk beautyevenement op zaterdag 2 september. Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

De nieuwe winkel is weliswaar kleiner, maar dat zullen klanten nauwelijks merken. Door een slimme indeling zijn de afdelingen ruim van opzet. Het assortiment van de oude vestiging wordt ook in de nieuwe Etos volledig aangeboden. Woldy Stam: “Alle medewerkers verhuizen uiteraard mee. Klanten kunnen dus rekenen op onze bekende service en gezellige sfeer.”

Beauty en betaalbaar
Opvallend in de nieuwe Etos is de fraaie beauty- en geurenafdeling, met een groot aantal merken. Klanten kunnen er gemakkelijk inspiratie opdoen. Er hangen bijvoorbeeld allerlei tips over nieuwe stijlen. De medewerkers geven vrijblijvend advies over make-up en helpen klanten die ter plaatse een product willen testen met het aanbrengen ervan. “We kijken naar wat het beste bij een klant past en naar de prijs van het product. Ons assortiment biedt immers ruime keuze voor iedere portemonnee. Zo kan beauty dus ook betaalbaar zijn”, aldus de winkelmanager.


Deel dit bericht:


Careality