Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 augustus 2017

Holland & Barrett opent 4de vestiging in Maastricht

Winkelketen Holland & Barrett opende zaterdag 26 augustus haar 207e filiaal in Maastricht Brusselse Poort. Het betreft een winkel van 130 m2. Het is het 4de filiaal in Maastricht. Dit meldt Holland & Barrett in een persbericht aan Careality.

De wijk Brusselse Poort bestaat al zo’n 250 jaar. In 1971 werd het gelijknamige winkelcentrum gebouwd, en in 1994 werd het grondig gerenoveerd en uitgebreid. Sindsdien vind je in Brusselse Poort zo’n 50 zaken onder één dak.

Brusselse Poort kenmerkt zich door een sterke klantbinding. Niet alleen Nederlandse winkelbezoekers komen regelmatig terug, ook Belgen uit de grensstreek maken een belangrijk deel uit van het winkelpubliek. (…)


Deel dit bericht:


Careality