Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 september 2017

Kaerel skin care, een natuurlijke verzorgingslijn voor mannen

De Utrechtse leverancier/distributeur Esther Keddeman lanceert Kaerel skin care, een natuurlijke verzorgingslijn speciaal voor mannen. Geen paraffine, parabenen en SLS, wel puur natuur en verzorgend. Het doet wat het moet doen. De mannenhuid is immers anders en brengt andere wensen met zich mee. Geen gedoe, geen tien verschillende tubes maar vooral een goed product. Zo meldt Keddeman in een persbericht aan Careality.

Eerder lanceerde Keddeman een natuurlijke baby- en mamaverzorgingslijn Petit&Jolie. “Een lijn voor mannen kon niet uitblijven. Tegenwoordig gebruiken de meeste kerels minimaal twee verzorgingsproducten terwijl er maar weinig natuurlijke producten voor mannen zijn. Steeds meer en meer mannen vinden verzorging voor zichzelf belangrijk. Graag zonder gedoe en gewoon goed.”

Crap free. Natuurlijk. No nonsens. Kaerel skin care komt met drie producten op de markt: een shampoo & douchegel, scheercrème en een gezichtscrème. Alle producten bevatten uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn mede-ontwikkeld door mannen.

De producten zijn te koop op kaerelskincare.com en zullen binnenkort bij diverse winkels verkrijgbaar zijn.


Deel dit bericht:


Careality