Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 september 2017

Nieuwe Kneipp Body crèmes, Patchouli en Silky Secret

Wil jij met een heerlijk zachte huid het najaar en de winter door? Met de rijke romige nieuwe body crèmes van Kneipp kun je alle kanten op. De patchoulivariant met sheabutter hydrateert en ontspant en de Silky Secret Body crème werkt intensief voedend en verzachtend voor de huid. Gun jezelf elke dag zo’n verwenmoment met deze voedende en hydraterende crèmes op basis van natuurlijk verzorgende oliën. De extra beloning is een ultrazachte huid gedurende de gehele dag. Het aanbrengen is een feestje en de crèmes trekken goed in zonder plakkerig gevoel. Deze twee nieuwe body crèmes zijn verkrijgbaar vanaf eind oktober 2017. Zo schrijft Kneipp in een persbericht aan Careality.

Silky Secret, onweerstaanbare zachte geur en een heerlijk huidgevoel

Kneipp -Silky Secret- is een cadeau voor jezelf. De bijzonder zachte en luxe geur van zijdeboombloesem streelt de zintuigen en de rijk verzorgende melkproteïnen maken je huid zijdezacht. Gun jezelf een moment van luxe met deze verzorgende body crème. Adviesprijs € 9,99 (200 ml).

Patchouli met sheabutter, genieten van een gehydrateerde zachte huid

Deze body crème is de perfecte start of afsluiter van jouw dag. De warme zachte geur van etherische patchouliolie werkt kalmerend en bezorgt je een ontspannen gevoel. Deze body crème bevat ook sheabutter; de ultieme verzorging voor je huid. Adviesprijs € 9,49 (200 ml).

Productvoordelen
  • Rijk aan natuurlijk verzorgende werkstoffen
  • Subtiele zachte geuren
  • Mild voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid
  • Voelt niet plakkerig aan, snel intrekkend
  • Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
  • Zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • Succesvol dermatologisch getest
  • Vanzelfsprekend niet op dieren getest

Perfect voor de komende koude maanden

De Kneipp body crèmes zijn romig, lekker lobbig van structuur, heerlijk smeerbaar en instant verzachtend voor de huid. Door de natuurlijke ingrediënten smelten ze aangenaam weg op de huid. Hierna geven ze 24 uur lang hydratatie en bescherming. Perfect voor de komende koude maanden.

Zachte luxe geuren

Al bij het openen van de pot komt je een zachte luxe geur tegemoet van de licht kruidige patchouli of de subtiele zijdeboombloesem, waardoor je een fijn verwengevoel ervaart. De geur is hierna niet te veel aanwezig op de huid en zit je parfum niet in de weg. Maar je kunt er wel opnieuw van genieten als je aan je huid snuffelt.

Omdat het een intensief verzorgende body crème is, kan deze ook goed plaatselijk op droge plekjes worden gebruikt.


Deel dit bericht:


Careality