Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 september 2017

UniPharma presenteert CoCoa chocolade: Raw, VEGAN en 100% Bio kwaliteit

Groothandel UniPharma presenteert de unieke superfood chocolade: CoCoa. CoCoa is biologisch, vegan, sojavrij en gezoet met kokosbloesemsuiker. Zo schrijft UniPharma te Middelburg in een persbericht aan Careality.

CoCoa wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnorm en het Bean-to-Bar principe. Zo houdt CoCoa de volledige controle over het productieproces. CoCoa importeert de cacao-bonen zelf, direct uit Peru, en maakt haar chocolade producten op ambachtelijke wijze in haar eigen banketbakkerij.

Het handmatige proces vindt plaats bij temperaturen onder de 45 °C, zo blijft de kwaliteit van de chocolade optimaal en is er geen afbraak van de waardevolle enzymen en mineralen, zoals Magnesium, van de cacaoboon.

CoCoa is verkrijgbaar in 15 verschillende soorten, van repen pure chocolade tot chocolade ballen gevuld met Amandelen, Goji bessen en vijgen.

CoCoa :

  • Biologisch
  • Vegan: zuivelvrij
  • Glutenvrij en sojavrij
  • Gezoet met kokosbloesemsuiker
  • RAW / ongeroosterde chocolade

CoCoa wordt geïntroduceerd middels een proeverij, een display en gratis proefmonsters.

Met CoCoa beleef men de pure smaak van echte chocolade.


Deel dit bericht:


Careality