Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 september 2017

Makeup Revolution Skin Kiss Collection

Met de zomer die bijna tot zijn einde komt en de temperaturen die weer dalen, verandert niet alleen de inhoud van onze kledingkast en make-up tas, maar wordt ook de huid iets doffer. Het leukste deel van de zomer is toch wel die mooie en gezonde sun kissed glow. Konden we die maar het hele jaar door behouden! Makeup Revolution licht de herfstdagen op met de nieuwe Skin Kiss collectie. Drie superfijne, blendable highlighters die de huid een gezonde en glanzende touch geven en die summer skin helpen behouden. Alle Skin Kiss highlighters zijn gemaakt van vermalen pigment, waardoor de huid een natural touch of illumination krijgt. Zo meldt Revolution in een persbericht aan Careality.

Makeup Revolution Skin Kiss Golden Kiss Highlighter
De Golden Kiss highlighter is een intense highlighter die zacht aanvoelt op de huid. Hij is lichtgoud van kleur met een warme ondertoon. Deze high-
lighter is perfect voor een all over glow of om specifieke gedeeltes van het gezicht te highlighten. De Golden Kiss is geschikt voor mensen met een lichte tot medium huidskleur met een gele ondertoon.
(Verkoopprijs euro 9,99)

Makeup Revolution Skin Kiss Ice Kiss
Geef je party look een extra dimensie met de Ice Kiss Highlighter. De Ice Kiss is hoog gepigmenteerd en heeft een prachtige, heldere, witgouden kleur met een metallic finish. Met de gouden glitter geeft deze highlighter een prachtige glow. Door de witgouden kleur is hij geschikt om zowel in de zomer als in de winter te gebruiken.
(Verkoopprijs euro 9,99)

Makeup Revolution Skin Kiss Peach Kiss
De Peach Kiss is een licht roze/koraal kleurige highlighter met een warme ondertoon. Deze highlighter geeft niet alleen een natural glow maar door de subtiele roze glitter geeft hij ook net een beetje kleur aan je huid. Deze highlighter is geschikt voor een all day natural look. Ook is deze highlighter te gebruiken als bronzer. Het geeft de wangen een subtiele bruine touch. (Verkoopprijs euro 9,99)

De Makeup Revolution Renaissance collectie is vanaf deze maand verkrijgbaar bij Etos en via www.BeautyLaLa.nl.


Deel dit bericht:


Careality